Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ευχαριστήριο μήνυμα του 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης προς τον κ ‘Εξαρχο Αναστ. Βασίλειο

Με την παρούσα θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας  προς τον κ ‘Εξαρχο Αναστ. Βασίλειο (NITRO CHEMICALS) για την δωρεάν  χορήγηση εκ νέου υλικών απαραίτητων για την βελτίωση του εδάφους στον εκπαιδευτικό αμπελώνα αλλά και στο θερμοκήπιο του 2ου ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στα οποία πραγματοποιούνται οι εργαστηριακές ασκήσεις των μαθημάτων του τομέα Γεωπονίας, τροφίμων και περιβάλλοντος του σχολείου μας.

Η παροχή σύγχρονων και υψηλού επιπέδου επαγγελματικών δεξιοτήτων αποτελεί βασικό συστατικό επιτυχίας της επαγγελματικής εκπαίδευσης.  Αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα απαραίτητα υλικά.

Για τον λόγο αυτόν μαζί με τις θερμές ευχαριστίες μας σας διαβεβαιώνουμε ότι η προσφορά σας θα αξιοποιηθεί αποδοτικά και θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη και ποιοτικότερη εκπαίδευση των μαθητών και μαθητριών του τομέα μας.


Για το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Τομέα
Γεωπονίας, τροφίμων & περιβάλλοντος

Καρακούσης Αθανάσιος

Διευθυντής 2ου ΕΠΑΛ ΚατερίνηςΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.