HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κορωνοϊός: 30 νεκροί στην Ισπανία- Κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια

Ανησυχία στην Ισπανία καθώς αυξήθηκαν οι θάνατοι και τα κρούσματα από τον κορωνοϊό. Έχει συνολικά 1.204 κρούσματα και 30 θανάτους, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Σαλβαντόρ Ίλα προσθέτοντας πως 74 από αυτούς τους ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Ανακοινώθηκε το κλείσιμο όλων των σχολείων, των παιδικών σταθμών και των πανεπιστημίων στην περιοχή της Μαδρίτης. Το μέτρο, που θα εφαρμοστεί για δύο εβδομάδες, θα επηρεάσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο μαθητές.

Ο υπουργός Υγείας επεσήμανε αρκετούς «τομείς υψηλής επικινδυνότητας για την μετάδοση» συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της Μαδρίτης και των πόλεων Βιτόρια και Λαμπαστίδα στην χώρα των Βάσκων.

«Όπου είναι δυνατόν, θα θέλαμε οι άνθρωποι να εργάζονται σε αυτές τις περιοχές από το σπίτι τους, θα θέλαμε οι εταιρείες να είναι ευέλικτες όσον αφορά το ωράριο εργασίας, οι ηλικιωμένοι θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι και τα άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες ή σοβαρές παθολογίες θα πρέπει να περιορίζουν τις δραστηριότητές τους. Οι άνθρωποι γενικά θα πρέπει να αποφεύγουν τα περιττά ταξίδια» ανέφερε η υπουργός.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια