Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορωνοϊός: 30 νεκροί στην Ισπανία- Κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια

Ανησυχία στην Ισπανία καθώς αυξήθηκαν οι θάνατοι και τα κρούσματα από τον κορωνοϊό. Έχει συνολικά 1.204 κρούσματα και 30 θανάτους, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Σαλβαντόρ Ίλα προσθέτοντας πως 74 από αυτούς τους ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Ανακοινώθηκε το κλείσιμο όλων των σχολείων, των παιδικών σταθμών και των πανεπιστημίων στην περιοχή της Μαδρίτης. Το μέτρο, που θα εφαρμοστεί για δύο εβδομάδες, θα επηρεάσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο μαθητές.

Ο υπουργός Υγείας επεσήμανε αρκετούς «τομείς υψηλής επικινδυνότητας για την μετάδοση» συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της Μαδρίτης και των πόλεων Βιτόρια και Λαμπαστίδα στην χώρα των Βάσκων.

«Όπου είναι δυνατόν, θα θέλαμε οι άνθρωποι να εργάζονται σε αυτές τις περιοχές από το σπίτι τους, θα θέλαμε οι εταιρείες να είναι ευέλικτες όσον αφορά το ωράριο εργασίας, οι ηλικιωμένοι θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι και τα άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες ή σοβαρές παθολογίες θα πρέπει να περιορίζουν τις δραστηριότητές τους. Οι άνθρωποι γενικά θα πρέπει να αποφεύγουν τα περιττά ταξίδια» ανέφερε η υπουργός.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.