Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αναβάλλεται, λόγω κορονοϊού, η ολοκλήρωση πρόσληψης των 400 Συνοριοφυλάκων για τον Έβρο

Αναβάλλεται, άγνωστο αυτή την στιγμή για πόσο χρονικό διάστημα, λόγω του κορονοϊού, η ολοκλήρωση της πρόσληψης των 400 Συνοριακών Φυλάκων που θα θα αναλάμβαναν άμεσα υπηρεσία στο νομό Έβρου για την φρούρηση και επιτήρηση των συνόρων.
Το ίδιο ισχύει και για τους 800 Συνοριοφύλακες που θα προσληφθούν για τα νησιά και αυτό συμβαίνει για έναν πολύ απλό λόγο. Δεν μπορεί να ξεκινήσει η εκπαίδευσή τους που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις αρχές Απριλίου, η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί για τους 400 που προορίζονται για τον Έβρο, στην Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου , αφού και αυτή έπαψε πλέον να λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που πήρε η Κυβέρνηση για την προστασία και μη εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού. Από τη στιγμή άλλωστε που έκλεισαν σχολεία, πανεπιστήμια και όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην χώρα, δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση και οι Σχολές Αστυφυλάκων τόσο του Διδυμοτείχου όσο και της Κομοτηνής.

Όπως είναι γνωστό, έχουν ήδη ανακοινωθεί τα ονόματα των επιτυχόντων αλλά και των επιλαχόντων και αναμένονταν να ολοκληρωθούν οι τελικοί πίνακες, αφού πρώτα οι επιτυχόντες και οι επιλαχόντες υποβάλλονταν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τα ψυχολογικά τεστ και τις αθλητικές δοκιμασίες, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι 400 που θα προσληφθούν. Πλέον είναι άγνωστο πότε θα γίνει αυτό, αφού κανείς δεν ξέρει για πόσο διάστημα θα διαρκέσει το κλείσιμο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων λόγω κορονοϊού και θα ξανανοίξει η Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου αλλά και της Κομοτηνής, για να αρχίσουν την εκπαίδευσή τους οι συνολικά 1.200 Συνοριοφύλακες.
 
Την αβεβαιότητα αυτή εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.g και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης στους συνδικαλιστές, οι οποίοι τον ρώτησαν κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην περιοχή μας. Τι πρόκειται να συμβεί δηλαδή με το συγκεκριμένο θέμα που απασχολεί όχι μόνο όσους σε πρώτη φάση συμπεριλαμβάνονται στους επιτυχόντες, αλλά και τους αστυνομικούς που περίμεναν πριν το καλοκαίρι να είχαν στην διάθεση τους, έστω και στο πλαίσιο της εκπαίδευσης τους, αρκετούς νέους συναδέρφους τους στην επιτήρηση των ελληνοτουρκικών συνόρων, τα οποία τις τελευταίες ημέρες δέχονται έντονη πίεση από χιλιάδες λαθρομετανάστες.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.