Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τροχαία: Έκοψε πάνω από 4.400 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα σε μόλις 7 μέρες

Ούτε ο κορωνοϊός φαίνεται ότι έχει βάλει μυαλό σε αρκετούς οδηγούς καθώς όπως αποδείχθηκε εξακολουθούν να κινούνται με υπερβολικά υψηλές ταχύτητες, εξαιτίας προφανώς και της μεγάλης μείωσης της κίνησης ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να οδηγήσουν και μεθυσμένοι

Ειδικότερα στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος της Τροχαίας την εβδομάδα από 9 έως 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 22.360 οχήματα, δίνοντας προτεραιότητα στις παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και την οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά 4.406 παραβάσεις σε όλη την Επικράτεια.

Τα 971 συνεργεία της Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα βεβαίωσαν 4.444 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και 165 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος. Πρωταθλήτρια στις παραβάσεις αναδείχθηκε η Θεσσαλονίκη με 922 κλήσεις και ακολουθεί η Αττική με 604, η Κορινθία με 278, η Πιερία με 270, το Κιλκίς με 227 και τα Ιωάννινα με 196.

Η Τροχαία προειδοποιεί πως οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Επίσης υπενθυμίζει ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων και πως η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.