Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το δράμα της οικογενείας του 53χρονου, που έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του από κορωνοϊό, δυστυχώς, συνεχίζεται… Mητέρα κι ο αδερφός δε μπορούν να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία λόγω καραντίνας

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, το δράμα της οικογενείας του άτυχου 53χρονου (με καταγωγή από την Σιάτιστα), που έχασε τη ζωή του, ξημερώματα Κυριακής 15/3, από κορωνοϊό, δυστυχώς, συνεχίζεται, καθώς, η μητέρα κι ο αδερφός του, λόγω της καραντίνας (κατ΄οίκον περιορισμό) που βρίσκονται, δε μπορούν να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Επιπροσθέτως το γεγονός ότι μέχρι κι αυτή την ώρα (10:40) δεν έχουν λάβει  συγκεκριμένες οδηγίες, από κάποιον, για το πως θα γίνει η όλη διαδικασία της κηδείας δημιουργούν ένα επιπρόσθετο ψυχολογικό βάρος και στεναχώρια στην οικογένεια και τους υπόλοιπους συγγενείς.


Πηγή

(φωτογραφία αρχείου)


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.