Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πιερία: Κάηκε ολοσχερώς !(Φώτο-Βίντεο)

Την Κυριακή 8/03/2020 στο Μακρύγιαλο Πιερίας πήρε φωτιά ένα αμάξι εν κινήσει.

Περαστικοί προσπάθησαν μάταια να σβήσουν την φωτιά :

” Δεν μπορέσαμε να το σώσουμε ! Προσπαθήσαμε με τους πυροσβεστήρες αλλά δεν τα καταφέραμε !! ”

Μόλις κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα απομακρύνθηκαν και σύντομα έσκασαν τα λάστιχα και έσπασαν τα τζάμια. Ευτυχώς οι εκρήξεις δεν προκάλεσαν υλικές ζημιές στο διπλανό σπίτι και κανείς δεν τραυματίστηκε. Η πυροσβεστική ήρθε όσο πιο σύντομα μπορούσε αλλά δυστυχώς το αμάξι κάηκε ολοσχερώς.

Δείτε τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες και βίντεο απο τον Οδηγό Πιερίας με κλικ ΕΔΩ!Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.