Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Η ανθρωποκτονία έγινε με άγριο κυνηγητό μέσα στο σπίτι»

Στην χαρτογράφηση του γενετικού υλικού που εντοπίστηκε στο σπίτι όπου έζησε τη φρίκη το Νοέμβριο του 2018 η Ελένη Τοπαλούδη αναφέρθηκε η πραγματογνώμονας της ΕΛ. ΑΣ, βιοχημικός Σοφία Γκούγκουρα.
Το διαμέρισμα που ανήκε στην οικογένεια του Ροδίτη κατηγορουμένου ήταν διάσπαρτο με αίμα σχεδόν σε όλους τους χώρους αλλά και το αυτοκίνητο με το οποίο την μετέφεραν.

Στο υπνοδωμάτιο, το χολ και το μπάνιο. Στο ταβάνι του υπνοδωματίου και του μπάνιου, το κουρτινόξυλο του μπάνιο, αλλά και τη σφουγγαρίστρα με την οποία οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι καθάρισαν το διαμέρισμα.

«Είναι αίμα του θύματος χωρίς αμφιβολία» κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η μάρτυρας η οποία διευκρίνισε πως δεν μπορεί η ίδια να μιλήσει για την ιστορία πίσω από τα στοιχεία η πλειονότητα των οποίων αποκαλύφθηκε μετά τη χρήση του ειδικού μπλε φωτός καθώς ο χώρος είχε καθαριστεί.

Η μάρτυρας ανέφερε ότι σε πολλά από τα ευρήματα που είχαν βρεθεί στη θαλάσσια περιοχή όπου σύμφωνα με την κατηγορία πέταξαν την Ελένη, κυρίως προσωπικά αντικείμενα των κατηγορουμένων αλλά και της Ελένης, η έρευνα δεν κατέδειξε σημαντικά στοιχεία γιατί ήταν εκτεθειμένα.Αναφερόμενη δε στο ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι χτύπησαν την νεαρή κοπέλα στο κεφάλι, η κ. Γκούγκουρα επισήμανε ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο βρέθηκε μέσα στη θάλασσα «αλλά δεν απέδωσε κανένα γενετικό τύπο, επειδή παρέμεινε μέσα στο νερό και μάλιστα σε υψηλή αλατότητα».

Εισαγγελέας: Αυτή η εικόνα των διάσπαρτων κηλίδων αίματος μέσα στο σπίτι ακόμη και στο ταβάνι τι ακριβώς μπορεί αν δείξει σε έναν επιστήμονα; Για παράδειγμα ότι το θύμα μεταφέρθηκε; Κυνηγήθηκε;

Μάρτυρας: Αυτό δεν μπορεί να το απαντήσει η γενετική ανάλυση.
«Η ανθρωποκτονία έγινε με άγριο κυνηγητό μέσα στο σπίτι» σχολίασε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Αλέξης Κούγιας ερμηνεύοντας τα στοιχεία των ειδικών όπως καταγράφονται στην έκθεση.

«Η κοπέλα είχε καταλάβει τι την περίμενε και προσπάθησε να φύγει. Την κυνηγούσαν να τη σκοτώσουν και πεταγόταν το αίμα της εν κινήσει» τόνισε και μετέφερε στο δικαστήριο τη θέση της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας ότι βιάστηκε και δολοφονήθηκε γιατί αρνήθηκε να υποκύψει στις ερωτικές τους προτάσεις.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της βιοχημικού ο 23χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσει η κατάθεση της γιαγιάς του οδηγήθηκε στην δικαστική αίθουσα χωρίς να φορά τα παπούτσια του. Ο νεαρός άρχισε και πάλι να μονολογεί με αποτέλεσμα η πρόεδρος να διατάξει την αποχώρησή του από το δικαστήριο.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.