Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου

Κατανόηση για τις δύσκολες μέρες που περνάμε σαν χώρα, αλλά ταυτόχρονα αισιοδοξία και ελπίδα εκφράζει με το σημερινό πρωινό της μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Αντιπεριφερειάρχης της Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, η οποία παρεμπιπτόντως είναι πολύ ενεργή (ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ημέρες) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτησή της:

Καλημέρα, αγαπημενοι μου ❤️!Ακομη ένα δύσκολο ΣΚ μένοντας στο σπιτι και χωρίς να μπορούμε να κάνουμε μια αγκαλιά ή να πάρουμε ένα χάδι από τους γονείς μας ή από ένα αγαπημένο μας πρόσωπο!!Σιγουρα μας ενοχλεί και μας μιζεριάζει αυτή η δύσκολη κατάσταση αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα!!Δώστε δύναμη και αισιοδοξία😁😁😁 στον εαυτό σας, επικοινωνήστε τηλ ή διαδικτυακά με τους φίλους σας, ξεφυλλίσετε τα άλμπουμ των φωτογραφιών σας , των αναμνήσεων σας και όλα - πιστέψτε με- θα γίνουν ομορφότερα !!Μερες είναι θα περάσουν !!ΙΙσως αυτές οι στιγμές όταν περάσουν θα μας κάνουν πιο ανθρώπινους, πιο φιλικούς και λιγότερο εγωιστές αναγνωρίζοντας στον εαυτό μας τα λάθη που κάναμε και τους ανθρώπους που πληγώσαμε!!Πολλα φιλιά..#μενουμε_σπιτι#Να σημειωθεί ότι η κ. Μαυρίδου, από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το #μενουμε_σπιτι εκπέμπει συνεχώς μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας, έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της ακολουθώντας ευλαβικά τις οδηγίες αποφυγής συνωστισμού και συχνωτισμού δίνοντας εκείνη πρώτη το παράδειγμα, ενώ παράλληλα συνεχίζει το έργο της στην διοίκηση και την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών που εκπροσωπεί και ευθύνεται.

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.