Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έρημη πόλη σήμερα η Κατερίνη. Πολύ θετικό το γεγονός ότι υπάκουσε ο κόσμος στις οδηγίες του ΕΟΔΥ. (βίντεο)

Κάνοντας μια μικρή βόλτα με το αυτοκίνητο σήμερα το μεσημέρι στη Κατερίνη, η εικόνες που είδαμε ήταν πρωτόγνωρες.

Μια πόλη «φάντασμα»…!!! Άδειοι δρόμοι, πεζοδρόμια και πλατείες. Στενάχωρες εικόνες, ωστόσο το παρήγορο είναι ότι ο κόσμος έχει ανταποκριθεί στις οδηγίες που δόθηκαν από το κράτος και παραμένει στα σπίτια του, κάνοντας ΜΟΝΟ τις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ μετακινήσεις του.

Αυτό σε γενικές γραμμές είναι καλό και θα βοηθήσει πολύ στον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού. Το μήνυμα λοιπόν είναι, να κάνουμε υπομονή, να συνεχίσουμε να… «Μένουμε στο σπίτι» για να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και συνολικά όλη την κοινωνία μας. Με υπομονή, συνεργασία και σύνεση θα το ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και αυτό το εμπόδιο.

Δείτε το βίντεο με εικόνες της πόλης από σήμερα το μεσημέρι:

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.