Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορωνοϊός στην Κατερίνη – Ρεπορτάζ - Στεφ. Μπιτόπουλος:"Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Υπάρχει επάρκεια φαρμάκων. Ψυχραιμία!" (βίντεο)

Το ρεπορτάζ για το θέμα του Κορωνοϊού στην Κατερίνη συνεχίζεται από την Kapa News.

Αφού μάθαμε από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας κ. Τσανικίδη Ηρακλή και την συνέντευξη που μας παραχώρησε ότι η κατάσταση μέχρι στιγμής είναι υπο έλεγχο τόσο στο Νοσοκομείο Κατερίνης όσο και στους ιδιώτες γιατρούς, ξεκινήσαμε έρευνα για να δούμε αν υπάρχει επάρκεια φαρμάκων στην πόλη, για την ώρα.

Επισκεφθήκαμε λοιπόν το φαρμακείο του κ. Στέφανου Μπιτόπουλου, και το ρωτήσαμε όλα αυτά που ακούγονται σχετικά με τα φάρμακα τις τελευταίες ημέρες, αν όντως συμβαίνουν και εδώ στην Κατερίνη.

Ο κ. Μπιτόπουλος μίλησε στην κάμερα της Kapa News απαντώντας στις ερωτήσεις μας, και μας είπε ότι κατ’ αρχάς υπάρχει επάρκεια φαρμάκων. Συνιστά και αυτό ψυχραιμία, μια και δεν υπάρχει λόγος πανικού ακόμη στην Πιερία.

Δείτε το βίντεο με την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του κ. Μπιτόπουλου on camera:

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.