Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Με πρωτοβουλία Μπαραλιάκου η απολύμανση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Πιερίας κ.Φ.Μπαραλιάκου, η εταιρεία "ΑΛΚΩΝ" ανέλαβε να απολυμαίνει για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Πιερίας. 

Ο κ. Μπαραλιάκος παρέδωσε, επίσης, 1.000 γάντια μιας χρήσης για το προσωπικό του ΕΚΑΒ, έναν από τους βασικούς πυλώνες του Εθνικού Συστήματος Υγείας στον αόρατο πόλεμο που ζει η χώρα μας.

Ο κ. Μπαραλιάκος ευχαρίστησε την εταιρεία ΑΛΚΩΝ και τον ιδιοκτήτη της κ.Ζήση Σαμαρά για την άμεση ανταπόκριση και δήλωσε ότι  «Στη μάχη κατά της πανδημίας, ιδιώτες επαγγελματίες και όλο το προσωπικό της Δημόσιας Υγείας είναι η ακάματη εμπροσθοφυλακή».

Ο βουλευτής όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους φορείς Υγείας του νομού παρεμβαίνοντας όπου και όποτε χρειάζεται.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.