Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Διεγράφη από τη ΝΔ στέλεχος που επικροτούσε τον εμπρησμό σχολείου μεταναστών στη Λέσβο

Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας,Γιώργου Στεργίου, διαγράφεται από μέλος του κυβερνώντος κόμματος ο Διαμαντής Καρασούλας.

Γράφει η Βίκυ Σαμαρά

Το στέλεχος της ΝΟΔΕ Ηλείας της ΝΔ είχε προβεί σε άκρως ρατσιστικά και μισάνθρωπα σχόλια σε ανάρτηση για την εμπρηστική επίθεση κατά του σχολείου μεταναστών One Happy Family στη Λέσβο.

«One happy night», δηλαδή «μία χαρούμενη νύχτα», είχε γράψει ο κ. Καρασούλας στο Facebook, κάνοντας χυδαίο λογοπαίγνιο με το όνομα του σχολείου που κάηκε, το οποίο μεταφράζεται ως «μία χαρούμενη οικογένεια».

Στις αντιδράσεις μάλιστα επέμεινε: «Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό και από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».Το σχόλιο του κ. Καρασούλα λόγω της ιδιότητας του στη ΝΟΔΕ Ηλείας έγινε viral και προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά και κατηγορίες συνολικά κατά της ΝΔ. Έτσι αποφασίστηκε η διαγραφή του για να καταστεί σαφές πως τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές.

«Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια» δήλωσε ο κ. Στεργίου, θέλοντας να στείλει ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.