Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στον εισαγγελέα Κατερίνης δύο καταστηματάρχες που δεν πειθάρχησαν στα έκτακτα μέτρα

Στον εισαγγελέα Κατερίνης θα οδηγηθούν το πρωί της Δευτέρας οι ιδιοκτήτες δύο καφετεριών οι οποίοι συνελήφθησαν διότι, παρά τις οδηγίες για καθολικό κλείσιμο των καφέ, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, άνοιξαν κανονικά τα μαγαζιά τους.

Οι παραβάσεις διαπιστώθηκαν από άνδρες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης κατά τη σχολαστική έρευνα σε όλο το εύρος ευθύνης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα καφέ εντοπίστηκε ανοικτό στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού και το άλλο στην περιοχή του Διοικητηρίου.


(φωτο αρχείου)


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.