Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για απολύμανση των επιχειρήσεων με δαπάνη του Επιμελητηρίου

Με σκοπό τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και παράλληλα τη στήριξη των επιχειρήσεων του νομού που δοκιμάζονται εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες-μέλη του να απολυμάνουν τους επαγγελματικούς τους χώρους.

Η δαπάνη της απολύμανσης θα βαρύνει αποκλειστικά το Επιμελητήριο Πιερίας ενώ σε περίπτωση που αποφασιστεί το καθολικό κλείσιμο της αγοράς, οι ιδιοκτήτες δύνανται να ανοίξουν μόνο για την προγραμματισμένη διαδικασία απολύμανσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από το πρωί της Δευτέρας 16 Μαρτίου 2020 στο τηλέφωνο 23510 23211 (εσωτ. 3).

Εκ μέρους της Δ.Ε
ο πρόεδρος 
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.