HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πέτσας: “Η Ελλάδα δέχθηκε χθες μία οργανωμένη, μαζική, παράνομη απόπειρα παραβίασης των συνόρων μας και άντεξε”

Περισσότερες από 4.000 παράνομες είσοδοι απετράπησαν χθες το βράδυ στον Έβρο από τις αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις, σε μια οργανωμένη, μαζική, παράνομη απόπειρα παραβίασης των συνόρων μας”, δήλωσε πριν από λίγο ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.



Η δήλωση του Πέτσα έγινε μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και συγκάλεσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στον Έβρο και τα νησιά. “Η Ελλάδα δέχθηκε χθες μία οργανωμένη, μαζική, παράνομη απόπειρα παραβίασης των συνόρων μας και άντεξε προστατεύοντας τα σύνορά μας και της Ευρώπης. Απετράπησαν περισσότερες από 4.000 παράνομες είσοδοι. Οι εξήντα έξι που πέρασαν, κρατούνται. Και δεν έχουν καμία σχέση με το Idlib.

Επιπλέον δυνάμεις στρατού και αστυνομίας στον Έβρο

Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση ευχαριστούν και συγχαίρουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων που επιχειρούν στην περιοχή δίνοντας πραγματική μάχη. Ενισχύουμε τις δυνάμεις μας στην ξηρά και στη θάλασσα. Στον Έβρο, μεταφέρονται επιπλέον δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού. Στα νησιά, ενισχύονται οι δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και από σήμερα επιχειρούν συνολικά 52 σκάφη του Λιμενικού και του Πολεμικού Ναυτικού.

Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να φυλάξει τα σύνορά μας”.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια