Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νίκη Κεραμέως: «Δεν έχουμε διακοπές» Προς μετάθεση οι Πανελλαδικές εξετάσεις

Στο τραπέζι η αλλαγή ημερομηνίας των Πανελλαδικών εξετάσεων

Σειρά μέτρων για να μη χαθεί η σχολική χρονιά εξετάζει το Υπουργείο Παιδείας, όπως ανάφερε το σε τηλεοπτική εκπομπή η Νίκη Κεραμέως.

Η κ. Κεραμέως για μια ακόμη φορά υπενθύμισε πως τα σχολεία δεν είναι κλειστά για διακοπές και πως είναι απολύτως απαραίτητο να περιορίσουμε (όλοι, μαθητές-γονείς) τις εξόδους μας «πρέπει να προσέξουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Το υπουργείο Παιδείας και αναλόγως του χρονικού διαστήματος που θα μείνουν κλειστά τα σχολεία, προσανατολίζεται στα εξής μέτρα για να σώσει τη χρονιά:

-επέκταση σχολικού έτους

-Μείωση της διδακτικής ύλης

-Αλλαγή της ημερομηνίας των πανελλαδικών εξετάσεων


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.