Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Άλλα τρία "ύποπτα κρούσματα" μεταφέρονται αυτή την ώρα απο την Δαμασκηνιά με ασθενοφόρα

Πριν λίγα λεπτά πληροφορηθήκαμε πως ακόμη τρεις κάτοικοι του χωριού Δαμασκηνιά, το οποίο θυμίζουμε ότι απο εχθές μαζί με το διπλανό χωριό Δραγασιά, βρίσκονται σε καραντίνα, μεταφέρονται αυτή την ώρα με ασθενοφόρα, σε νοσοκομείο αφού η κατάσταση της υγείας τους έχει χειροτερέψει.

Η περιοχή βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ωστόσο οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Δήμος Τσοτυλίου βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους και είναι σ' επαγρύπνηση. Μάλιστα επιβεβαιωμένες πληροφορίες λένε πως υπάλληλοι του Δήμου επικοινωνούν καθημερινά και πολλές φορές με τους κατοίκους προκειμένου να ρωτήσουν εαν χρειάζονται βοήθεια ή προμήθειες για τις επόμενες ημέρες.

Ευχάριστο λοιπόν το μήνυμα της εκεί τοπικής κοινωνίας, όπου υπάρχει όπως δείχνουν τα πράγματα αλληλεγγύη και αλληλο-υποστήριξη μεταξύ τους. Ένα πραγματικά πολύτιμο παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!

Αγαπητοί συνέλληνες το μυαλό μας και η καρδιά μας βρίσκεται σε εσάς που περνάτε δύσκολες ώρες. Προσευχόμαστε όλοι για εσάς. Καλή δύναμη και κουράγιο! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.