HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Άλλα τρία "ύποπτα κρούσματα" μεταφέρονται αυτή την ώρα απο την Δαμασκηνιά με ασθενοφόρα

Πριν λίγα λεπτά πληροφορηθήκαμε πως ακόμη τρεις κάτοικοι του χωριού Δαμασκηνιά, το οποίο θυμίζουμε ότι απο εχθές μαζί με το διπλανό χωριό Δραγασιά, βρίσκονται σε καραντίνα, μεταφέρονται αυτή την ώρα με ασθενοφόρα, σε νοσοκομείο αφού η κατάσταση της υγείας τους έχει χειροτερέψει.

Η περιοχή βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ωστόσο οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Δήμος Τσοτυλίου βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους και είναι σ' επαγρύπνηση. Μάλιστα επιβεβαιωμένες πληροφορίες λένε πως υπάλληλοι του Δήμου επικοινωνούν καθημερινά και πολλές φορές με τους κατοίκους προκειμένου να ρωτήσουν εαν χρειάζονται βοήθεια ή προμήθειες για τις επόμενες ημέρες.

Ευχάριστο λοιπόν το μήνυμα της εκεί τοπικής κοινωνίας, όπου υπάρχει όπως δείχνουν τα πράγματα αλληλεγγύη και αλληλο-υποστήριξη μεταξύ τους. Ένα πραγματικά πολύτιμο παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!

Αγαπητοί συνέλληνες το μυαλό μας και η καρδιά μας βρίσκεται σε εσάς που περνάτε δύσκολες ώρες. Προσευχόμαστε όλοι για εσάς. Καλή δύναμη και κουράγιο! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια