Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΝΟΔΕ Πιερίας: Ένα ευχαριστώ είναι λίγο γι’ αυτούς τους «σύγχρονους Ακρίτες»


Εδώ και λίγες ημέρες στην οριογραμμή του Έβρου η Ελλάδα «φυλάσσει Θερμοπύλες». Η Τουρκία έχει θέσει σε εφαρμογή μία πολυεπίπεδη επιχείρηση υβριδικού πολέμου με βασικό εργαλείο της χιλιάδες λαθρομετανάστες.


Ωστόσο, αγνόησε την ιστορία, υποτίμησε τη δυναμική της Ελλάδας και «παρεξήγησε» την αυτοσυγκράτησή μας.

Από την πρώτη στιγμή με τρόπο ρωμαλέο και δυναμικό δώσαμε και δίνουμε ξεκάθαρα το μήνυμα: Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα!

Πρωταγωνιστές στην αναχαίτιση της εισβολής των λαθρομεταναστευτικών ροών ο στρατός μας, οι εθνοφύλακες, τα σώματα Ασφαλείας και το Λιμενικό.

Όλοι οι ένστολοι που κλήθηκαν να επιχειρήσουν απέναντι στην ασύμμετρη απειλή, που ενορχηστρώθηκε από τη γείτονα χώρα, επέδειξαν υψηλό φρόνημα και άκαμπτο ηθικό.

Καθοδηγούμενοι από την αίσθηση του καθήκοντος, τον πατριωτισμό και την αγάπη για την χώρα τους παρέμειναν ακλόνητοι στις θέσεις τους αποτρέποντας αναρίθμητες απόπειρες παράνομης  εισόδου από τα σύνορα.

 Αυτές τις ημέρες στην παρέβρια περιοχή εκτυλίσσονται μικρές ιστορίες απαράμιλλου ηρωισμού από τα παλικάρια που φρουρούν την παραμεθόριο. Κάποιοι συμπληρώνουν 24 ώρα άυπνοι, κάποιοι έχουν διαγράψει από το λεξιλόγιό τους την κούραση και την καταπόνηση και με αυταπάρνηση, φιλότιμο, λεβεντιά και πάνω απ’ όλα με ακέραια την εθνική συνείδηση υπερασπίζουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα!

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο γι’ αυτούς τους «σύγχρονους Ακρίτες». Μας γέμισαν περηφάνια, μας θύμισαν τις ιστορικές μας καταβολές. Τους ευγνωμονούμε και νιώθουμε ασφαλείς! Είμαστε βέβαιοι πως αυτό που βροντοφώναξαν από την πρώτη κιόλας στιγμή πως « ο Έβρος δεν πέφτει με τίποτα» είναι αλήθεια.

Καλή δύναμη σε όλους εκείνους που δίνουν τη μάχη στα σύνορα μας!

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΟΥΛΑΣ

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.