Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Η Τουρκία ετοιμάζεται να πάει την Ελλάδα στο ΕΔΑΔ»!

Αυτό να δούμε ακόμα και τι άλλο…

Η αναφορά του Reuters:

Η Τουρκία δήλωσε την Τετάρτη ότι προετοιμάζει μια υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την αντιμετώπιση των μεταναστών από την Ελλάδα και πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής η ΕΕ δεν έχει υποβάλει συγκεκριμένη προσφορά για την αντιμετώπιση χιλιάδων ατόμων που προσπαθούν να μπουν στο μπλοκ.

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σόιλου δήλωσε στο CNN Turk βάζοντας και τη σχετική fake σάλτσα του, ότι αξιωματούχοι «κάνουν προετοιμασίες να υποβάλουν αίτηση στο ΕΔΑΔ για τις παρεμβάσεις της Ελλάδας με τους μετανάστες. Οι οικογένειες των δύο ανθρώπων που πέθαναν έχουν εξουσιοδοτήσει την Άγκυρα να το πράξει».

Ανέφερε ότι περισσότεροι από 135.000 άνθρωποι είχαν περάσει μέχρι στιγμής από την τουρκική συνοριακή επαρχία Edirne στην Ελλάδα από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, επικαλούμενος αυτό που χαρακτήρισε ως καθημερινή αστυνομική παρατήρηση.

Ο Ibrahim Kalin, εκπρόσωπος Τύπου της Τουρκίας, δήλωσε στους δημοσιογράφους στην Άγκυρα ότι η ΕΕ δεν έκανε «συγκεκριμένη πρόταση» για τους μετανάστες σε συνομιλίες με τον Ερντογάν αλλά πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ότι σύντομα θα διατυπώσουν κάπως αυτό το σχέδιο και θα μας το δώσουν, έτσι ώστε να το κατανοήσουμε γρήγορα σε περίπτωση που καταλήξουμε σε συμφωνία».

Είπε ότι η Τουρκία δεν θεωρεί την απόφασή της να ενθαρρύνει τους μετανάστες να περάσουν στην ΕΕ ως «πολιτικό εκβιασμό» όπως είπαν ορισμένοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

«Είναι διπλό πρότυπο ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να κινητοποιήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα μέσα σε λίγες μέρες, αλλά χρησιμοποιεί τη γραφειοκρατία ως δικαιολογία όταν πρόκειται για την Τουρκία», πρόσθεσε ο Καλίν.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.