Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κοζάνη: Προσήχθη στο Τμήμα γιατί άνοιξε το καφενείο του

Ιδιοκτήτης καφενείου στο Μεσόβουνο του δήμου Εορδαίας στην Κοζάνη διαπιστώθηκε σε αστυνομικό έλεγχο ότι είχε ανοίξει κανονικά το κατάστημά του.

Αψήφησε τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό, αλλά του βγήκε... ξινό.

Όπως μεταδίδει το Kozanimedia, ένας ιδιοκτήτης καφενείου στο χωριό Μεσόβουνο του δήμου Εορδαίας στην Κοζάνη διαπιστώθηκε σε αστυνομικό έλεγχο ότι είχε ανοίξει κανονικά το κατάστημά του.

Ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πτολεμαΐδας.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.