Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πως να βοηθήσετε τις ελληνικές δυνάμεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Εθελοντικές ομάδες από όλη την Ελλάδα, επιχειρήσεις αλλά και πολιτιστικοί σύλλογοι, από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου που ξεκίνησαν τα επεισόδια στις Καστανιές μέχρι και σήμερα, συγκεντρώνουν σημαντικές ποσότητες τροφίμων, τις οποίες και αποστέλλουν στις Καστανιές προκειμένου να διανεμηθούν στους ένστολους που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται στα σύνορα.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης προ ημερών ευχαρίστησε τους πολίτες για την τεράστια συμπαράστασή τους και ανέφερε ότι έχουν συγκεντρωθεί ήδη αρκετά τρόφιμα.

Οι ελληνικές δυνάμεις ΔΕΝ χρειάζονται τρόφιμα, οι ανάγκες κατά βάση είναι σε εξοπλισμό νυκτός, όποιος θέλει να βοηθήσει ας απευθυνθεί στο αρμόδιο γραφείο, το οποίο παρέχει κατευθύνσεις και οδηγίες σχετικά με τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να παρέχουν δωρεές προς τη Στρατιωτική Υπηρεσία.

Ενημερωθείτε για τις ανάγκες του στρατού τηλεφωνώντας στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Μεραρχίας: 2552062169-70 ή στο email str-chii-mk-b-7oeg@army.gr


e-evros.gr


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.