Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γ. Κυριακίδης: "Ο Επικίνδυνος κ. Λιακόπουλος."

Ανάρτηση- απάντηση δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιώργος Κυριακίδης, απευθυνόμενος στον επικεφαλής του συνδυασμού "Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα" κ.Θανάση Λιακόπουλο, για το θέμα της Ολυμπιάδας που ανέδειξε πριν λίγες ημέρες ο κ. Λιακόπουλος.

Συγκεκριμένα έγραψε ο κ. Κυριακίδης:

"Ο Επικίνδυνος κ. Λιακόπουλος.

Βρήκε ευκαιρία ο κύριος Λιακόπουλος να κάνει αντιπολίτευση.

Τη χρονική αυτή στιγμή που ο κόσμος όλος, η υφήλιος, η Ευρώπη, η χώρα μας η ίδια, υποφέρουν από την επικινδυνότητα ενός άγνωστου έως και σήμερα κορονοϊού, τη στιγμή που η γειτονική Ιταλία θρηνεί 1800 θύματα ενώ η Κίνα έχει ξεπεράσει τα 3200, την τραγική αυτή στιγμή που όλοι ενώνονται, που ακόμη κι ο κ. Πολάκης έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον υπουργό Υγείας κ. Κικίλια, τη στιγμή που οι άνθρωποι βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά ο ένας στον άλλο, έστω και μεταφορικά, τη στιγμή που η χώρα μας και η πόλη μας, η οποία έχει τα πρώτα κρούσματα, προσπαθούν να στηθούν ετοιμοπόλεμες τεχνικά, υλικά και σε ανθρώπινο δυναμικό, απέναντι στη λαίλαπα που ταλαιπωρεί τον πλανήτη, ο κύριος Λιακόπουλος, ο πολιτικά φτηνός κύριος Λιακόπουλος, χτίζει την πολιτική του καριέρα, μοιράζοντας φυλλάδια στη λαϊκή του Κορινού ξεθάβοντας από τα συρτάρια του την υπόθεση της «Ολυμπιάδας» του Κορινού.

Ακόμη και τώρα, τη χρονική αυτή στιγμή, που πραγματικά όλος ο πλανήτης ενώνεται απέναντι σε αυτήν την πανδημία, για πρώτη ίσως φορά, κάποιοι αναλαμβάνουν να μας επιβεβαιώσουν τη ρήση των ημερών που λέει ότι τον κορονοϊό θα καταφέρουμε να τον νικήσουμε αλλά την πολιτική ηλιθιότητα ορισμένων ποτέ.

Εκτός των άλλων ο κύριος Λιακόπουλος στα φυλλάδια του αποκρύπτει και την αλήθεια, λέγοντας πως ο δήμος Κατερίνης χρησιμοποίησε και έδωσε στην δημοσιότητα παλιό υλικό ενώ η πραγματικότητα είναι ότι ο δήμος Κατερίνης έδωσε στην δημοσιότητα αυτούσια την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Αλλά αυτά είναι πολιτική. Και μέχρι να τελειώσουν όλα θετικά, εμείς δεν κάνουμε πολιτική κύριε Λιακόπουλε. Θα τα πούμε, ακόμη και δικαστικά αν χρειαστεί για τα ψέματα, αλλά όλα αυτά θα γίνουν αφού πρώτα αποκατασταθεί η κανονικότητα στον πλανήτη. Προφανώς όχι σε αυτόν που εσείς ζείτε.

Περαστικά σας κύριε Λιακόπουλε."


Δείτε την ανάρτησή του:

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.