Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Προκαταβολή φόρου από τη Δ.Ο.Υ. Κατερίνης, ακυρώθηκε χθες από το Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης, δικαιώνοντας Κατερινιώτη επιχειρηματία.

Το Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης με χθεσινή του απόφαση (18 Μαρτίου) ανέστειλε απόφαση της Δ.Ο.Υ. Κατερίνης η οποία επιχείρησε να κατασχέσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς και την προσωπική περιουσία Κατερινιώτη επιχειρηματία για προκαταβολή φόρου πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που καταλογίστηκαν πριν από 4 χρόνια, μολονότι μέχρι χθες δεν είχε προηγηθεί έλεγχος στην εταιρία του. 

Ο επιχειρηματίας με τον λογιστή του κατ’ επανάληψη ζητούσε να γίνει έλεγχος στην επιχείρησή του έτσι ώστε να αφαιρεθεί από τις υποχρεώσεις του η προκαταβολή του φόρου. Όμως αντί για έλεγχο η τοπική Δ.Ο.Υ. προχώρησε σε κατασχέσεις οι οποίες αναστάλθηκαν με τη χθεσινή απόφαση από το Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Τη νομική υπόθεση χειρίστηκε το γραφείο Παπανικολάου από το οποίο έγινε γνωστό ότι υπαίτιο για όλα αυτά θεωρεί την Κεντρική Φορολογική Διοίκηση η οποία δίνει εντολή για κατασχέσεις, μολονότι οι τοπικές Δ.Ο.Υ. λόγω φόρτου εργασίας και υποστελέχωσης αδυνατούν να εκτελέσουν τους ελέγχους.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.