Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έγιναν οι εξετάσεις των κατοίκων σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά. Το ευχαριστώ του Χρήστου Ζευκλή

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημοσίως τον κύριο Κουνέλλα Ιωάννη μικροβιολόγο – βιοπαθολόγο και τον κύριο Λούμπια Χρήστο

γενικό χειρουργό για την σημερινή τους παρουσία στο δήμο μας και την εξέταση των κατοίκων των χωριών μας που είχαν ανάγκη.

Πρέπει να σημειώσω ότι από την πρώτη στιγμή που κάναμε έκκληση στα ΜΜΕ για ανάγκη εξέτασης των κατοίκων ο κύριος Κουνέλλας ιδιοκτήτης ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου στην Νέα Ερυθραία μας τηλεφώνησε και έθεσε τον εαυτό του και τις υπηρεσίες του στη διάθεσή μας αναλαμβάνοντας το συνολικό κόστος της δράσης.

Μετά από διαδικασίες πέντε ημερών που αφορούσαν την αδειοδότηση από τους αρμοδιους μιας και δεν υπήρχε προηγούμενο (ανάμειξη του ιδιωτικού τομέα) και την εξεύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού και υλικών αυτό κατέστη δυνατόν σήμερα ανήμερα της Εθνικής μας εορτής.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που με την ανιδιοτελή τους προσφορά αποδεικνύουν καθημερινά την αξία και το μεγαλείο του εθελοντισμού, άνθρωποι με περίσσεια καρδιά και ψυχή μπορούμε να συνεχίζουμε να ελπίζουμε.


ΠΗΓΗ: www.sierafm.gr


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.