Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι οδηγίες προς τους αστυνομικούς – Πώς θα ελέγχουν τα έγγραφα

Οδηγίες για τη διενέργεια των ελέγχων, στο πλαίσιο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, έχουν δοθεί στους αστυνομικούς που θα κάνουν τους έλεγχους αυτούς.

Όπως λένε στο ΑΜΠΕ πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, «σαφείς οδηγίες έχουν δοθεί στους αστυνομικούς να μην έρχονται σε σωματική επαφή με τους πολίτες και να βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας κατά τη διάρκεια των ελέγχων για την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού».

«Οι οδηγίες είναι να ελέγχουν εξ αποστάσεως τα απαραίτητα έγγραφα ή τα μηνύματα sms στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών, που τους επιτρέπουν να μετακινηθούν. Αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων. Προμηθευτήκαμε 250.000 γάντια και 200.00 μάσκες» προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Θεόδωρος Χρονόπουλος δήλωσε το πρωί στην ΕΡΤ πως σήμερα υπάρχει ανοχή και δίνονται συστάσεις και οδηγίες, από αύριο όμως θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.

Υπενθυμίζεται, ότι οι πολίτες μπορούν να μπαίνουν στην πλατφόρμα https://forma.gov.gr για τις απαραίτητες οδηγίες και τα έγγραφα που χρειάζονται για τις μετακινήσεις τους.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.