Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Όχι, ΔΕΝ συνελήφθη ο δημοσιογράφος Μ. Κωστίδης από Τούρκους - ELLINIKA HOAXES

Το απόγευμα του Σαββάτου 7-3-2020 διαδόθηκε ο ισχυρισμός ότι Τούρκοι συνέλαβαν τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Μανώλη Κωστίδη. Όμως ο ισχυρισμός είναι ψευδής.

Παραδείγματα: tromaktiko.gr, makeleio.gr, hellas-now.com, nassosblog.gr, koyzoylo.gr, omorfhzwh.gr.

Τα δημοσιεύματα είχαν ως εξής:

Στα χέρια των Τουρκικών αρχών έπεσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ Μανώλης Κωστίδης, την ώρα που μετέδιδε live ρεπορτάζ για το προσφυγικό, με αποτέλεσμα να διακοπεί η σύνδεση. Καμία ανακοίνωση δεν εξέδωσε μέχρι αυτή την ώρα το κανάλι του Φαλήρου.

Σύντομα κυκλοφόρησε εικόνα δημοσίευσης από τον προσωπικό λογαριασμό Facebook του κου Κωστίδη στην οποία αυτός έγραφε:

Είμαι καλά και απολαμβάνω την υπέροχη Αδριανούπολη. Να είστε όλοι καλά.

Σε λίγο η δημοσίευση κατέβηκε.
Τι έχει συμβεί;

Επικοινωνήσαμε με τον κο Κωστίδη και διέψευσε ότι έχει συλληφθεί, ενώ δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί κυκλοφόρησαν χωρίς να ρωτηθεί ο ίδιος.

Διέψευσε με σαφήνεια τους ισχυρισμούς και σε προσωπική του ανάρτηση στο Facebook.


Πηγή: ELLINIKA HOAXESΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.