Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ «Ι ΚΤΕΟ ΟΛΥΜΠΟΣ IKE - AUTOVISION» ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

(Στο τέρμα της οδού 25ης Μαρτίου)

Ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία του το νέο κέντρο τεχνικού ελέγχου οχημάτων με την επωνυμία «Ι ΚΤΕΟ ΌΛΥΜΠΟΣ ΙΚΕ-AUTOVISION», που βρίσκεται μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Κατερίνης, στο τέρμα της οδού 25ης Μαρτίου, στην έξοδο από την πόλη προς τη Νέα Εθνική Οδό Κατερίνης- Αθηνών και περιμένει να προσφέρει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ιδιοκτήτες των Ε.Ι.Χ, ΜΟΤΟ και Φ.Ι.Χ έως 3,5 t, τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους σε έναν χώρο φιλόξενο, οικείο, ζεστό και ανθρώπινο, με θέα τον Όλυμπο, με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και υψηλά στάνταρτς.


Οι άνθρωποι του «Ι ΚΤΕΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΙΚΕ - AUTOVISION» περιμένουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για να μπορέσουν να συνεχίζουν την δραστήρια ημέρα τους απρόσκοπτα και απερίσπαστα. Το «Ι ΚΤΕΟ Όλυμπος ΙΚΕ -AUTOVISION» σας προσκαλεί να γνωρίσετε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του, να κρίνετε και να συγκρίνετε τα όσα μέχρι σήμερα βιώσατε στον τομέα του τεχνικού ελέγχου του οχήματός σας.

 Τηλέφωνο επικοινωνίας 2351077377.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.