Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νέα ένταση στις Καστανιές Έβρου (Photos)

Νέα ένταση σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στις Καστανιές του Έβρου.

Τοπικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι από την τουρκική πλευρά πραγματοποιήθηκε ρίψη χημικών προς ελληνικό έδαφος, ενώ εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες παραμένουν στην «γκρίζα ζώνη» της ελληνοτουρκικής μεθορίου.Σημειώνεται ότι, μετά τη συμφωνία της Τουρκίας με τη Ρωσία για το Ιντλίμπ, η Άγκυρα ανακοίνωσε ότι στο εξής θα παρεμποδίζει τη διέλευση του Αιγαίου από πρόσφυγες και μετανάστες με βάρκες, λόγω της επικινδυνότητας του εγχειρήματος.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.