Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το πιο εθιστικά βαρετό πράγμα που μπορείς να κάνεις στο smartphone

Τη μανία που έχουν πολλοί ανάμεσά μας να σπάνε τις φυσαλίδες του αεροπλάστ αποφάσισε να φέρει στον mobile κόσμο μια εφαρμογή.

Bubble Wrap τη λένε φυσικά, είναι δωρεάν και διαθέσιμη για κατέβασμα σε συσκευές Android από το Google Play.

Αυτή η εμμονή να σπας τις φυσαλίδες του γνωστότερου χαρτιού για περιτύλιγμα μεταφέρονται λοιπόν στον κόσμο της τεχνολογίας, όπου έχεις πια αρκετούς διαφορετικούς τρόπους να τις σπας.Εννοείται πως το παιχνίδι λειτουργεί και ως αντίδοτο στο στρες, αλλά και κατά της βαρεμάρας. Φέρνοντας προφανώς περισσότερη από αυτή.

Όταν σπάσεις βέβαια την πρώτη, δύσκολα θα μπορέσεις να σταματήσεις...
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.