Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 106 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφέρειας την Κυριακή του Πάσχα

Συνεχίστηκαν και την Κυριακή του Πάσχα οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ, εντοπίστηκαν 106 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφέρειας, με 95 εξ αυτών να περιλαμβάνουν στις ποινές εκτός από το πρόστιμο των 300 ευρώ και την αφαίρεση πινακίδων για 60 ημέρες.

Συγκεκριμένα, οι παραβάσεις σε όλη την επικράτεια είχαν ως εξής:

(54) στην Αττική,

(19) στη Θεσσαλονίκη,

(13) στην Κρήτη,

(5) στην Κεντρική Μακεδονία,

(3) στη Δυτική Ελλάδα,

(3) στη Θεσσαλία,

(3) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

(2) στην Ήπειρο,

(2) στη Δυτική Μακεδονία,

(1) στην Πελοπόννησο και

(1) στο Νότιο Αιγαίο.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά (835) παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (300 ευρώ), ενώ σε (515) περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για (60) ημέρες.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 279 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, με τις 115 να είναι στην Αττική, 37 στη Θεσσαλονίκη, 27 στην Κρήτη, 19 στην Κεντρική Μακεδονία, 16 στο Νότιο Αιγαίο, 13 στην Πελοπόννησο, 12 στο Βόρειο Αιγαίο, 11 στη Στερεά Ελλάδα, 11 στη Θεσσαλία, 9 σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 3 στη Δυτική Ελλάδα, 3 στην Ήπειρο, 2 στα Ιόνια Νησιά και 1 στη Δυτική Μακεδονία.

Υπενθυμίζεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί (46.420) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ).

Τέλος για δεν υπήρξε κάποια παράβαση όσον αφορά το άνοιγμα καταστημάτων που η λειτουργία τους έχει ανασταλεί, κάτι που σημαίνει ότι από την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (482) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (463) άτομα.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.