Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Απίθανο βίντεο με αστυνομικούς που κυνηγάνε γουρούνι – φυγά για… 45 λεπτά

Ένα μικρό γουρουνάκι έφυγε από το σπίτι του και ανάγκασε μια ομάδα αστυνομικών να το καταδιώξουν στους δρόμους του Stamford, στο Connecticut των ΗΠΑ.

Μάλιστα κάθε προσπάθεια που κατέβαλαν οι αστυνομικοί να του αποσπάσουν την προσοχή και να το πιάσουν, ήταν αναποτελεσματική και το γουρουνάκι κατάφερνε να ξεφεύγει.

Τελικά μετά από 45 λεπτά κυνηγητού, κατάφεραν να συλλάβουν τον ύποπτο που μούγκριζε, καπακώνοντάς τον με έναν κουβά.

Όπως αναφέρει η New York Post, το ζώο μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο της πόλης και οι υπεύθυνοι προσπαθούν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του.

Δείτε το βίντεο:
ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.