Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Λαμία: 54χρονος θετικός στον κορωνοϊό μετά από απίστευτη περιπέτεια στη Ρωσία

Του έκλεψαν τη νταλίκα στη Ρωσία και για μέρες ταλαιπωρούνταν στις εκεί υπηρεσίες μέχρι που βρήκε συμπατριώτη και επέστρεψε ως την Κατερίνη

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΑΜΙΑ FM-1 και το LamiaFM1.gr o άνδρας κανε συχνά επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό, κυρίως Πολωνία και Ρωσία, το τελευταίο όμως- περίπου δέκα μέρες πριν το Πάσχα– είχε άσχημη κατάληξη.

Στην Ρωσία του έκλεψαν την νταλίκα και ο ίδιος ,μόνος σε μια ξένη χώρα, βρέθηκε αντιμέτωπος με την γραφειοκρατία στις διάφορες υπηρεσίες όπου προσέτρεξε να καταγγείλει την κλοπή και να εξασφαλίσει έγγραφα και τρόπο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η περιπέτειά του φάνηκε να τελειώνει, όταν συνεννοήθηκε με άλλο Έλληνα που βρισκόταν στην ίδια περιοχή να επιστρέψουν μαζί στην πατρίδα.

Εκείνος ταξίδευε για την Κατερίνη, απ’ όπου κατάγεται και έφτασαν την Μ. τετάρτη.

Ο συμπολίτης μας είχε ήδη αρχίσει να μην αισθάνεται καλά και να έχει πυρετό, που απέδωσε στην ταλαιπωρία του.

Την Μ. Παρασκευή επέστρεψε στη Λαμία, αφού πρώτα χρειάστηκε να ταξιδέψει ως την Κατερίνη η σύζυγός του για να το μεταφέρει.

Ο πυρετός συνέχιζε να ταλαιπωρεί τον συμπολίτη μας και έτσι χθες Μ. Σάββατο, απευθύνθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, πλην του ότι είναι χρόνια καπνιστής.

Νοσηλεύεται σε ιδικό θάλαμο του πέτρινου κτηρίου του Νοσοκομείου και μετά την επιβεβαίωση του θετικού κρούσματος του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις που δείχνουν μια μεσαία προς σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση.

Η επιβεβαίωση του κρούσματος σήμανε συναγερμό στις υπηρεσίες για την ιχνηλάτηση των επαφών του στην Ελλάδα από την Κατερίνη μέχρι την Λαμία.

Ήδη έχουν ληφθεί δείγματα από την σύζυγο, το γιο και τον αδελφό του, οι οποίοι δεν φαίνεται να είχαν- λόγω των περιοριστικών μέτρων επαφές με άλλα πρόσωπα αφού ήταν και σε αναστολή με την εργασία τους.

ΠΗΓΗ: LAMIAFM1.GR


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.