Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

6 Απριλίου 1914 - 6 Απριλίου 1942

6 Απριλίου 1914. Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού. Κυριακή του Πάσχα, επέλεξαν οι Νεότουρκοι να εκδιώξουν τους Θρακιώτες από τις πατρογονικές τους εστίες με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ή να πεθάνουν από τις κακουχίες χιλιάδες Έλληνες. Τιμούμε την μνήμη τους, δεν ξεχνούμε!

6 Απριλίου 1941. Ημέρα τιμής και μνήμης στους ήρωες της γραμμής Μεταξά και σε όλους τους Έλληνες που όρθωσαν ανάστημα και αντιστάθηκαν στον Γερμανό κατακτητή. Την στιγμή που η υπερδύναμη Γερμανία είχε καταλάβει όλη την Ευρώπη και η μάχη ήταν άνιση, ο Πρωθυπουργός τότε Αλέξανδρος Κορυζής είπε το δεύτερο ΟΧΙ και οι πρόγονοι μας έκαναν αυτό που κάνουν χιλιάδες χρόνια οι Έλληνες.

Οι Λαοί χάνονται, όταν χάσουνε την ιστορική τους μνήμη. Τιμή και Δόξα στους προγόνους μας!


Αναστασιάδης Θωμάς
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
‘’ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ’’

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.