Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η γερμανική κυβέρνηση υπολογίζει στο 7,25% το έλλειμμα για το 2020

Στο 7,25% του ΑΕΠ εκτιμά η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ότι θα φθάσει για το τρέχον έτος το έλλειμμα της Γερμανίας, εξαιτίας του έκτακτου νέου δανεισμού για την χρηματοδότηση του «προγράμματος σταθερότητας» στην κρίση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση των γερμανικών δημοσιονομικών, η οποία «έκλεισε» κατά την σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και θα διαβιβασθεί άμεσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το δημόσιο χρέος θα ανέλθει στο 75,25%, από 60% που ήταν μέχρι σήμερα. Στην έκθεση ωστόσο επισημαίνεται ότι «η πρόβλεψη επηρεάζεται αυτή τη στιγμή από μεγάλες αβεβαιότητες».

Στις 29 Απριλίου η γερμανική κυβέρνηση αναμένεται να δημοσιοποιήσει την επικαιροποιημένη, εαρινή πρόβλεψή της, ενώ στις 14 Μαΐου θα υπάρξει η πρώτη εκτίμηση σχετικά με την επίδραση της κρίσης στα φορολογικά έσοδα, τα οποία, όπως επισημαίνεται στην έκθεση, είναι ακόμη δύσκολο να προσδιοριστούν.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.