Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δωρεά 8000 προστατευτικών γαντιών στο Νοσοκομείο Κατερίνης από γνωστό Κατερινιώτη επιχειρηματία.

8000 προστατευτικά γάντια έκανε δωρεά στο νοσοκομείο Κατερίνης  γνωστός Κατερινιωτης επιχειρηματίας σήμερα το μεσημέρι.

Τα γάντια δωρίσθηκαν από τον επιχειρηματία προκειμένου οι γιατροί και νοσηλευτές μας να διευκολυνθούν στο πολύτιμο έργο που κάνουν αυτές τις δύσκολες ημέρες του κορωνοϊού.
Ο ίδιος ο επιχειρηματίας, με τον οποίο επικοινωνήσαμε, αρνήθηκε να μας δώσει άδεια να δημοσιεύσουμε τα στοιχεία του, γιατί όπως είπε, δεν έχουν σημασία τα ονόματα, αλλά το ότι σε δύσκολους καιρούς όπως αυτός που διανύουμε η κοινωνία θα πρέπει να παραμείνει δεμένη και αλληλέγγυα γιατί μόνο έτσι ξεπερνιούνται οι δυσκολίες.

Το μόνο που μας μένει λοιπόν είναι να πούμε εύγε στον Κατερινιώτη επιχειρηματία και ας ελπίσουμε ότι θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους συμπολίτες μας. Η κοινωνία μας χρειάζεται σήμερα όσο ποτέ, την βοήθεια και την αλληλεγγύη των μελών της, για να παραμείνει όρθια και να βγει αλώβητη από την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού.


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.