Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αστυνομικοί έδωσαν γάντια σε 91χρονο επιβάτη λεωφορείου

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν οι Αρχές στους ελέγχους στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα πλαίσια μέτρων για την αναχαίτιση εξάπλωσης του κορονοϊού. Για τον λόγο αυτό κάνουν εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κυκλοφορίας.

Πέραν των βεβαιώσεων των πολιτών, οι αστυνομικοί ελέγχουν και τον αριθμό των επιβατών στα μέσα και σε όποιο από αυτά υπάρχουν υπεράριθμοι επιβαίνοντες (δηλαδή να είναι πάνω από 50% πλήρες), τότε αναγκάζονται να τους κατεβάζουν.

Βέβαια, η Αστυνομία δεν εξαντλεί πάντα την αυστηρότητά της, σημειώνει σε ρεπορτάζ του το Mega. Χαρακτηριστική ήταν η σημερινή περίπτωση με ένα 91χρονο, ο οποίος είχε στα χέρια του μια χειρόγραφη βεβαίωση, η οποία δεν επαρκούσε.

Ωστόσο, δεν του βεβαιώθηκε κάποιο πρόστιμο. Μάλιστα, του συνέστησαν να φοράει μάσκα, να προσέχει τις κινήσεις του και του προσέφεραν ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης.

Δείτε το βίντεο:Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.