Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

“Aυτό το πράγμα με κάνει να μαζευτώ”: Ο Πέτρος Γαϊτάνος ξεσπά για τους επικριτές του

"Δεν σας κρύβω πως αυτό το πράγμα με κάνει να μαζευτώ. Δεν θέλω να πολυεκτίθεμαι"

Στην εκπομπή Live Τοnight με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε μέσω skype ο Πέτρος Γαϊτάνος το βράδυ της Παρασκευής εκφράζοντας σκέψεις και λόγια για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Μέσα σε όλα, ο κ. Γαϊτάνος πήρε θέση για όσους κατά καιρούς τον σχολιάζουν.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή και τηλεοπτικό σποτ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, ο Πέτρος Γαϊτάνος σημείωσε πως “παρακολουθώ πολύ λίγα πράγματα και γενικώς δεν πολυασχολούμαι. Από την άλλη, όμως, όσα φτάνουν στα αυτιά και τα μάτια μου, υπάρχουν παιδιά – ειδικά τώρα στο ίντερνετ – χιλιάδες αναφορές και φωτογραφίες. Ειδικά όταν είσαι και ένας γνωστός άνθρωπος και κάνει κάτι το οποίο έχει μια αιχμή προβολής, λογικό είναι να τραβάς πολύ την προσοχή. Εκεί, λοιπόν, υπάρχουν εκατομμύρια αναφορές. Δεν σας κρύβω πως αυτό το πράγμα με κάνει να μαζευτώ. Δεν θέλω να πολυεκτίθεμαι”.

“Ο καθένας μας εκφράζει αυτά που αγαπάει πιο πολύ και γω δεν το κάνω τυχαία αυτό. Το κάνω γιατί αγαπώ πάρα πολύ το Θεό και μου αρέσει πάρα πολύ η μουσική. Το κομμάτι, λοιπόν, αυτό της εκκλησιαστικής μουσικής που το συνδυάζω μαζί με το σύγχρονο τραγούδι και την παραδοσιακή μουσική ταυτόχρονα, ως τρία ρεπερτόρια που τρέχουν στην καριέρα μου εδώ και τριάντα χρόνια, είναι αυτό που αγαπώ πιο βαθιά μέσα μου” συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Πέτρος Γαϊτάνος.


Μια σπάνια και επιλεκτική τηλεοπτική εμφάνιση στην περίοδο του κορονοϊού…


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.