Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νέες «ανάσες» για τις επιχειρήσεις: «Παράθυρο» για επιπλέον κρατικά δάνεια, μπαράζ παρατάσεων από την ΑΑΔΕ

Οι ελληνικές επιχειρήσεις, και δη οι μικρομεσαίες, δέχονται συντριπτικές πιέσεις από την έξαρση του κορωνοϊού και τα περιοριστικά μέτρα.

Η ανακοίνωση της Κομισιόν, ωστόσο, τροφοδοτεί ελπίδες καθώς αφήνει ανοικτό «παράθυρο» για επιπλέον ενισχύσεις στις επιχειρήσεις με κρατικά δάνεια, τόσο τον Μάιο, όσο και τον Ιούνιο. Το μεγάλο ερώτημα είναι το πόσες τελικά μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα καταφέρουν να πάρουν αυτά τα δάνεια, ώστε να ορθοποδήσουν. Μια άλλη «ανάσα» έρχεται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), η οποία με νέα της εγκύκλιο έδωσε το σύνθημα για «βροχή» παρατάσεων σε προγραμματισμένες υποχρεώσεις.

Οι νέες «ανάσες» στις επιχειρήσεις από Κομισιόν και ΑΑΔΕ

Σε ό,τι αφορά τα κρατικά δάνεια υπάρχουν συγκεκριμένες εκτιμήσεις για το συνολικό αριθμό δικαιούχων, καθώς και τι ποσά θα λάβει κάθε επιχείρηση.

Διαβάστε στο economistas το ρεπορτάζ του Γιώργου Παππού για τις νέες διευκολύνσεις που θεσπίζονται για τις ελληνικές επιχειρήσεις.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.