HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σοφία Μαυρίδου: «Θα συνεχίσουμε την στήριξη μας και σε άλλους φορείς υγείας !!»


Όχι μόνο συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό αυτές τις δύσκολες ημέρες το έργο της, και παράλληλα να στέλνει στον κόσμο της Πιερίας αισιόδοξα μηνύματα, μια και το έχει τόσο ανάγκη αυτές τις περίεργες και δύσκολες ημέρες του κορωνοϊού, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει όπου μπορεί και όπως μπορεί την χείρα βοηθείας της.

Σωστά καταλάβατε. Ο λόγος για της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου. Διαβάσαμε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μόλις σήμερα το μεσημέρι την ανάρτησή της, η οποία συνοδευόταν με μερικές φωτογραφίες:

«Σήμερα το πρωί μια ιδιαίτερη στιγμή και πρωτίστως συγκινητική και ανθρώπινη !!Παραδώσαμε στον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας ως περιφερειακή αρχή υγειονομικό υλικό - μέσα αυτοπροστασίας για την αντιμετώπιση του covid_19 αφού πρώτα τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΜΕ!!Στο πρόσωπο των δικών μας γιατρών Ηρακλή Τσανικιδη και Παναγιώτη Ταρενιδη δώσαμε τις προσωπικές ευχαριστίες τόσο στους ίδιους και στους Πιεριεις γιατρούς αλλά και σε όλους τους γιατρούς ανώνυμους και επώνυμους που μας στηρίζουν με κίνδυνο της ζωής τους στην παγκόσμια αυτή πανδημία!!Τους εύχομαι υγεία,δύναμη και κουράγιο στη δοκιμασία και στον αγώνα τους!!Ειμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για όλους!!Και θα συνεχίσουμε την στήριξη μας και σε άλλους φορείς υγείας !!Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Περιφερειάρχης μας Απόστολος Τζιτζικωστας αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την «αλληλεγγύη και την κοινωνική ευαισθησία» τους !#μενουμε_σπιτι»

Δείτε την ανάρτησή της:



«Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται…», γιατί στα εύκολα είναι όλοι καλοί…!!!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια