Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορωνοϊός: Στο μικροσκόπιο της κυβέρνησης τα αποθέματα κρεάτων και αυγών

«Παρατηρητήριο» για την παρακολούθηση των αποθεμάτων κρεάτων και αυγών συστήνει η κυβέρνηση με τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή. Η κίνηση αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη προκειμένου να υπάρξει σχετική προετοιμασία για προμήθειες ενόψει του Πάσχα.

Με την υπόψη τροπολογία επιβάλλεται υποχρέωση στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα εισαγωγής, εμπορίας, πώλησης, μεσιτείας, διακίνησης, διανομής και αποθήκευσης προϊόντων κρέατος αιγοπροβάτων (νωπών και κατεψυγμένων) και αυγών στην ελληνική επικράτεια, να υποβάλλουν στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, στοιχεία αποθεμάτων σε κρέας αιγοπροβάτων και αυγά, εντός προθεσμίας δύο ημερών από την δημοσίευση των προτεινόμενων διατάξεων στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Μάλιστα τα εν λόγω στοιχεία θα επικαιροποιούνται με δηλώσεις που υποβάλλονται εντός προθεσμίας τριών ημερών από την αρχική και κάθε επόμενη δήλωση.

Οι επιχειρήσεις θα υποβάλλουν στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κατ' ελάχιστο:
  • Tην ποσότητα των αποθεμάτων σε κιλά για τα νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος αιγοπροβάτων και σε τεμάχια για τα αυγά.
  • Tην τοποθεσία αποθήκευσης των αποθεμάτων και, ιδίως, τη διεύθυνσή και τον ταχυδρομικό κώδικα.
  • Τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης και, ιδίως, την επωνυμία και τον διακριτικά τίτλο, την έδρα, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και τα ειδικότερα στοιχεία επικοινωνίας του νόμιμου εκπροσώπου της.

Πηγή
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.