Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ

Το Δ.Σ. του Δία Δίου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για το θάνατο του Δημήτριου Κρεμέτη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 60 ετών.

Ο εκλιπών ήταν ο ιδιοκτήτης των ταβερνών «Τα φανάρια» στο Δίον και «Άγιος Διονύσιος» στα Πλατανάκια Πιερίας στην οποία μάλιστα η ομάδα μας γευμάτιζε τις Κυριακές καθ’όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Δημήτριος Κρεμέτης διετέλεσε επίσης πρόεδρος του Δία Δίου επί σειρά ετών στο μακρινό παρελθόν.

Σύσσωμη η οικογένεια του Δία εύχεται στους οικείους του καλή δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες ώρες.


Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.