Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τούρκοι χάκερς υποστηρίζουν ότι «έριξαν» τη σελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Κίνας λόγω κορονοϊού

Κυβερνοεπίθεση από Τούρκους χάκερς φαίνεται πως δέχθηκε η ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Κίνας.

Σύμφωνα με το μήνυμα που δημοσίευσαν στην προσωπική τους σελίδα στο facebook, οι χάκερς αποκαλούνται Aslan Neferler και υποστηρίζουν πως προέβησαν σε αυτήν τη κίνηση ως «τιμωρία» στη Κίνα εξαιτίας του κορονοϊού, τον οποίο χαρακτήρισαν «γενοκτονία» για τους Τούρκους.

«Είμαστε η ομάδα Aslan Neferle. Επιτεθήκαμε στο κινεζικό Υπουργείο Δικαιοσύνης. Η Κίνα πραγματοποίησηε γενοκτονία κατά των Τούρκων. Τιμωρήσαμε την Κίνα. Όποια χώρα βλάψει τους μουσουλμάνους, επιτιθόμαστε σε αυτήν. Θα συνεχιστεί η επίθεση...» ενώ σε άλλη τους ανάρτηση υποστηρίζουν πως η Κίνα είπε ψέμματα στον κόσμο σχετικά με τον κορονοϊό.ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.