Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήμος Κατερίνης: «Καλάθι» υγιεινής & προστασίας από την πανδημία για τους άστεγους

Παρών στη δράση «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ (streetwork)» του Υπουργείου Εσωτερικών δηλώνει ο Δήμος Κατερίνης, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την προστασία αστέγων και τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού. Προς την κατεύθυνση αυτή, «καλάθι» υγιεινής και προστασίας από την πανδημία, στους εγγεγραμμένους στο μητρώο αστέγων του Δήμου διανεμήθηκε σήμερα, από τις υπηρεσίες της ΔΗΚΕΔΗΚ και του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, προκειμένου να υπάρξει «θωράκιση» των αστέγων  από την πανδημία, σαπούνια (σε υγρή και στερεή μορφή), αντισηπτικά (υγρά και μαντηλάκια), γάντια, μάσκες και φυλλάδια ενημέρωσης διένειμαν εργαζόμενοι στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου, σήμερα το πρωί, στους 26 συνολικά άστεγους (εγγεγραμμένους στο μητρώο), συμπολίτες μας. 

Ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος αναφερόμενος στη δράση τόνισε: «Αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους περίοδο, επιβάλλεται να λειτουργήσουμε υπεύθυνα και συλλογικά με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης και με έμφαση σε ένα ευρύ υποστηρικτικό δίκτυο προς τις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας».


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.