Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η μισή ορεινή Ελλάδα ξύπνησε στα λευκά! Με χιόνια μας αποχαιρετά ο Απρίλιος

Στα λευκά ξύπνησαν πολλές περιοχές της Ελλάδας με το χιόνι να έχει πέσει πυκνό κατά την διάρκεια της νύχτας.

Στα λευκά ξύπνησαν τα ορεινά της Καρδίτσας το πρωί της Πέμπτης 23 Απριλίου. Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net από αργά το βράδυ της Τετάρτης χιονοπτώσεις σημειώθηκαν πρόσκαιρα ακόμα και στα 600 μέτρα υψόμετρο με την ελαφρά χιονόστρωση να ξεκινά από τα 750 μέτρα. Περί τα 3-5 εκατοστά χιόνια στο περιμετρικό δίκτυο της λίμνης Πλαστήρα ενώ στους αυχένες Αγίου Νικολάου (1500 μ) και Τυμπάνου (1600μ.) το ύψος του χιονιού προσεγγίζει τα 30 εκατοστά!

Εκχιονιστικά μηχανήματα τόσο της Π.Ε. Καρδίτσας όσο και των Δήμων πραγματοποίησαν και συνεχίζουν όπου απαιτείται τις απαιτούμενες εργασίες αποχιονισμού στα ορεινά σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου σε Αργιθέα, Λίμνη Πλαστήρα και στην περιοχή της Ρεντίνας προς Ζαχαράκη.


Στα λευκά ντύθηκε και το ξακουστό Λιβάδι Ελασσόνας και οι εικόνες θυμίζουν πιο πολύ Ιανουάριο παρά τέλος Απριλίου. Η χιονόπτωση σημειώθηκε το βράδυ. Πάντως οι δρόμοι παραμένουν απόλυτα καθαροί.

Δείτε εικόνες από το Λιβάδι

Χιόνια και στην δυτική Φθιώτιδα
Στην ορεινή Στάγια (Πλάτανος) της Δημοτικής Ενότητας Σπερχειάδας του Δήμου Μακρακώμης ξύπνησαν και είδαν φρέσκο χιόνι. Ο φετινός χειμώνας μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα βαρύς, αλλά στα πίσω του έδειξε πολλές φορές το λευκό του πρόσωπο.


Με πληροφορίες από LamiaReport, Karditsanetlive και Larissanet.gr


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.