Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σε εξέλιξη το έργο «ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ»

Με αμείωτο ρυθμό, εξελίσσονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, για αποκατάσταση καθιζήσεων και ζυμωμάτων, σε  τμήματα της 3ης Επαρχιακής Οδού μεταξύ Π.Κεραμιδίου-Εξοχής και Εξοχής-Ελάφου.

Οι παρεμβάσεις, εντάσσονται στο έργο, «ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ  ΣΤΟ  ΟΔΙΚΟ  ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ  Π.Ε.  ΠΙΕΡΙΑΣ»,-που είναι εγγεγραμμένο στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018-προϋπολογισμού μελέτης  215.000,00 € ( με  Φ.Π.Α. 24% ), και έχει σαν αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση φθορών, ζημιών  και συντήρηση για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας, σε τμήματα της 2ης και 3ης Επαρχιακής οδού, αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Ειδικότερα, οι εργασίες που προβλέπονται για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου είναι :τμηματικές εκσκαφές,  κατασκευή  επενδεδυμένων ρείθρων, εργασίες εξυγίανσης κοιτοστρώματος, εργασίες οδοστρωσίας, εργασίες ασφαλτόστρωσης οδού και αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα κατά τμήματα.

Οι παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν, αφορούν την κατασκευή νέου τάπητα πάνω στον παλιό, σε τμήματα στη 2η Επαρχιακή οδό  μεταξύ Ρυακίων και Τριλόφου καθώς και στην 3η Επαρχιακή οδό,  μεταξύ Π.Κεραμιδίου – Εξοχής  και Εξοχής – Ελάφου. Στα σημεία που υπάρχουν μεγάλης έκτασης καθιζήσεις, θα προηγηθεί ισοπεδωτική στρώση ασφαλτικού και στη συνέχεια νέος τάπητας.

Στην 3η Επαρχιακή οδό Κατερίνης – Εξοχής – Ελάφου, σε μήκος περίπου 500,00μ -και όπου παρουσιάζονται εκτεταμένες καθιζήσεις και ζυμώματα  (είσοδο οικισμού της Εξοχής – έξοδο  προς Έλαφο)-θα γίνει εκσκαφή, θα ακολουθήσει  μία  εξυγιαντική στρώση και μια  στρώση υπόβασης, θα γίνει   κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα, θα κατασκευασθούν επενδεδυμένα  ρείθρα απορροής όμβριων, για την προστασία του καταστρώματος της οδού.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Ενισχύοντας την ασφάλεια των οδηγών και καθιστώντας την Πιερία εύκολα προσβάσιμη, συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τις καθημερινές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας»Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.