Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βρυξέλλες: Η ενσωμάτωση των «προσφύγων λαθρομεταναστών» προχωρά κανονικά! (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Στην καρδιά της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες, καταγράφηκε σε βίντεο και αναρτήθηκε στο Twitter το παρακάτω περιστατικό.

Μουσουλμάνοι λεηλατούν περιπολικό της αστυνομίας στη μέση του δρόμου, και κλέβουν τα όπλα που υπάρχουν μέσα σ’ αυτό. Όπως φαίνεται και στο μικρής διάρκειας βίντεο παρακάτω, μετά την λεηλάτιση, αφήνουν το περιπολικό μισο-κατεστραμμένο στη μέση της διασταύρωσης και τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση πυροβολώντας στον αέρα με το όπλο που μόλις άρπαξαν από τους αστυνομικούς, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή των περαστικών πολιτών και όχι μόνο, ενώ παράλληλα κραυγάζουν την ιαχή «Allahu akbar» (δηλ. ο Αλάχ είναι μεγάλος).

Δείτε το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο:
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.