Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Κ. για την αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης στον Κορινό

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ανακοινώνει πως αύριο Τρίτη 14 Απριλίου 2020 θα προβεί σε αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης σε κεντρικό αγωγό που υδροδοτεί περί τις είκοσι ιδιοκτησίες.

Η βλάβη έγινε αντιληπτή την Κυριακή 12 Απριλίου 2020 από υπάλληλο της Υπηρεσίας παρουσία του Πρόεδρου του Κορινού κ. Μορθανάση Ι. με την θέση αυτής να προσδιορίζεται επί της διαχωριστικής νησίδας των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ (ΧΘ. 443+100).

Επειδή ο αγωγός διέρχεται εγκάρσια της ΠΑΘΕ υπήρξε η σχετική επικοινωνία και αλληλογραφία με την παραχωρησιούχο εταιρεία Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και ελήφθη η έγκριση άδειας για την διέλευση και αποκατάσταση της βλάβης ύδρευσης αύριο Τρίτη 14 Απριλίου 2020.

Σημειώνεται πως από τον εν λόγω αγωγό ύδρευσης υδρεύονται περί τις είκοσι ιδιοκτησίες.
Οι εν λόγω ιδιοκτησίες από αύριο θα αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση σε νερό για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών τους λόγω της διαμορφωμένης κατάστασης απόρροια της πανδημίας του κορωνοϊού.Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ.
Μπουσνάκης Αστέριος
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.