Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Άννα Μάνη Παπαδημητρίου: Παγκόσμια ημέρα υγείας.

Ο Βολταίρος είχε πει: "Αποφάσισα να είμαι ευτυχισμένος επειδή κάνει καλό στην υγεία". Δυστυχώς, οι μέρες που ζούμε δεν μας επιτρέπουν να αποφασίζουμε για την υγεία μας, όπως θα ήθελε ο καθένας μας.
Μας δίνουν όμως την ευκαιρία να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε το υπέρτατο και πολυτιμότερο αγαθό: τη σωματική και ψυχική μας ευεξία. Την ευρωστία που κερδίζεται με σύνεση, υπακοή και σεβασμό στο τελειότερο οικοδόμημα: το σώμα μας.

Εξασφαλίζοντας την υγεία του, εξασφαλίζουμε την πνευματική και ψυχική μας υγεία, την υγεία των αγαπημένων μας και της ίδιας της κοινωνίας. Αυτόν ακριβώς τον αγώνα καλούμαστε σαν χώρα να κερδίσουμε: τον αγώνα για υγιείς πολίτες, υγιείς κοινωνίες, υγιές μέλλον. Και θα τον κερδίσουμε!

Με την βοήθεια και την αυταπάρνηση των εργαζομένων στον τομέα της υγείας. Με τους εμφανείς και αφανείς αγωνιστές της πρώτης γραμμής.

Η υγεία μας είναι στα χέρια τους και γι' αυτό η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σ' αυτούς.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.