Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ευχετήριο μήνυμα Θανάση Λιακόπουλου

Στους δύσκολους και ταραγμένους καιρούς που διανύουμε λόγω της πανδημίας, το μήνυμα της Αναστάσεως του Χριστού παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ.

Πριν, όμως, από την Ανάσταση, υπήρξε η πορεία προς το Γολγοθά, ένας δύσκολος κι επίπονος δρόμος, για τη σωτηρία του ανθρώπου. Αυτές τις άγιες μέρες, απαιτείται μια ενδοσκόπηση όλων μας, για να συναντήσουμε το βλέμμα και την καρδιά των πλησίον μας. Να υπερβούμε μικρότητες, αντιπαλότητες, μίση και πάθη. Απαιτείται, το μήνυμα του Θεανθρώπου να γίνει από εμάς, τρόπος ζωής στην καθημερινότητά μας. Είναι βέβαιο, ότι μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση, υπάρχει πάντα η ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Εύχομαι ολόψυχα, το Φως της Αναστάσεως να ζεσταίνει τις καρδιές των συμπολιτών μου και όλου του κόσμου. Χρόνια Πολλά !!! - Καλή Ανάσταση!

 Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»
Δημοτικός Σύμβουλος ΚατερίνηςΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.