Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φορολογικές δηλώσεις: Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της πλατφόρμας

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το άνοιγμα της πλατφόρμας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των εισοδήματων του 2019.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής έχει δηλώσει ότι σχεδιάζεται αν όχι σήμερα, μέχρι το Σάββατο (11/04) ή το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα να ανοίξει την ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν φέτος η σχετική εφαρμογή να ανοίξει μέσα στον Μάρτιο αλλά το ξέσπασμα του κορωνοϊού και οι ανατροπές που έφερε άλλαξαν τελείως το σκηνικό.

Ο Γιώργος Πιτσιλής τόνισε ότι οι 35.000 νέοι κλειδάριθμοι δεν θα δοθούν με αυτοπρόσωπη παρουσία στις Δ.Ο.Υ . Οι δικαιούχοι νέοι φορολογούμενοι σε δύο τμήματα: Το πρώτο γραπτό μήνυμα μέσω του κινητού τους τηλεφώνου και το δεύτερο μισό, με μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου( e-mail) .

Παράλληλα ο διοικητής της ΑΑΔΕ άφησε ανοιχτό λόγω της κάθετης πτώσης της ζήτησης που θα φέρει το αναγκαστικό κλείσιμο για τη συντριπτική πλειοψηφία των εμπορικών καταστημάτων να μην ισχύσει από φέτος το αυξημένο όριο των ηλεκτρονικών συναλλαγών στο 30% του εισοδήματος συμπεριλαμβανομένων και εισοδημάτων από ενοίκια.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.